Dankuwel

Ik hoop dat ik niemand vergeet, dat is dan ook helemaal de bedoeling niet. Even een dankwoordje aan iedereen die gesteund heeft tvv Inoa.

Marie Elsen voor de wafelverkoop (en dus iedereen dat wafels heeft gekocht).
Jomavi voor de bbq op Gooreinde (en dus iedereen dat daar zijn steentje heeft bijgedragen).
Kelly Sterckx van bakkerij ‘t Carreeke in Zoerle-Parwijs voor alles sponsoring (en dus iedereen dat via daar iets gekocht heeft).
Lies Gevers voor de DAS kersenpittenkussentjes en De Living in Geel om ze daar tentoon te stellen (en dus iedereen dat een kersenpittenkussen gekocht heeft en er aan heeft meegewerkt).
Lisa Beckers en Fee Bourgeois voor het project met de ganse klas! (En dus iedereen dat daar iets van gekocht heeft)!
Monique Truyens van Koffie & zo in Herentals voor het ontbijt tvv Inoa (en dus ook iedereen die daar hun steentje hebben bijgedragen).
Alice Donckers voor het maken van kleine kunstwerkjes (en dus ook iedereen die daar iets van gekocht heeft).
De meisjes van de school in Oevel die gingen sterzingen en hun centjes aan Inoa schonken (Steven En Tina Sauviller, en dus iedereen die daar een centje geschonken heeft).
@De fanclub van Bandit voor de opbrengst van een tombola te schenken (en dus iedereen dat daar aan bijgedragen heeft).
Arlette Vleugels voor het maken van bloemstukjes (en iedereen die daar van gekocht heeft).

Iedereen die vrijwillig geholpen heeft op de eetdag, iedereen die vrijwillig een vrije bijdrage heeft gestort, iedereen die tombola prijzen heeft geschonken en heeft gekocht, iedereen die een centje in de spaarpotjes heeft gestoken in de deelnemende winkels,…

Iedereen die meewerkte aan de eetdag.
Pixie Surprise VZW om met hun prinsessen langs te komen. En natuurlijk ook de prinsessen en Peter Pan die het super gedaan hebben! De Rangers die langskwamen, ook dikke merci!
Time 2 Jump Springkastelen voor het opzetten van 2 springkastelen.
Sofie Peeters en Vanity Far voor de kindergrime, en iedereen die daar een vrije gift schonk.
Lieke Lie Vissers en Jolien Rayen met de lollybak van ‘een hart voor Jolien’ en daarvan de opbrengst aan Inoa schonken. (En iedereen die daar een tombola van heeft gekocht, ik vond het superleuk)!
Discobar skylight (Dirk Alaerts) om ons leuke muziek te brengen!
Het Belgisch KinderKanker Steunfonds vzw voor het bezorgen van snoepzakjes en de hulp die ze geboden hebben.

Helen Geens en Jef Hofkens voor alle tijd ivm de organisatie, het ineen steken van de wijn en cava verkoop, gewoon voor alles wat jullie doen ❤️
En last but not least, geen eetdag zonder eten, bedankt Bart Vermeulen voor alles!!!

En nog een extra dank je wel voor alle vrijwilligers, van de keuken (enkel maar goede reactie’s gekregen) tot de zaal, tot den toog, tot de kassa,… en alle mensen die gekomen zijn en/of gekocht hebben. Allemaal DIKKE DIKKE MERCI ❤️❤️❤️

Ben ik je per ongeluk vergeten, dan is dit zeker niet met slechte bedoelingen, het zijn er gewoon zooo veel! Maar stuur me dan gerust een berichtje!

Stefanie Proost, mama van Inoa

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *