Getuigenis van Heleen Ide, mama van Ruth

Wij leerde het Belgisch Kinder Kanker Steunfonds kennen via een lotgenote. Zij hadden zoveel goed te vertellen dat we uiteindelijk ook de stap gezet hebben.

Wij dienden twee wensen in . Wat we kregen overtrof onze stoutste dromen! We genieten dagelijks van onze nieuwe fiets en fietskar . Deze opstelling zorgt ervoor dat we met het hele gezin op fietstocht kunnen. Voor ons is dat heel belangrijk. We hebben hard gevochten tegen dat vreselijke kankerbeest dat we alle tijd die we samen kunnen doorbrengen met zoveel liefde aannemen.

Door de zware behandeling heeft ons meisje veel schade opgelopen aan verschillende organen. Om ons meisje toch een ‘mooie toekomst te geven en al haar dromen een kans te geven kozen we voor een niet terugbetaalde behandeling. Ook hierbij staat het Belgisch Kinder Kanker Steunfonds ons bij. God zij dank!

Het Belgisch Kinder Kanker Steunfonds is zo een mooie en liefdevolle organisatie ! Absolut een grote aanrader !

Het Belgisch Kinder Kanker Steunfonds heeft onze zware tijd een beetje dragelijk gemaakt. Helemaal zonder eigenbelang mensen in moeilijke tijden toch een beetje kleur schenken dat kan je alleen maar omschrijven als ” Engeltjes zonder vleugels”!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *