Getuigenis van Mieke Genbrugge, directrice GBS Evergem


Via mijn zoektocht op het internet botste ik op het Belgisch Kinder Kanker Steunfonds, ik zocht hulp bij het inzamelen van geld voor een kankerpatiëntje zodat alles correct kan verlopen en ik juridisch juist handel.

Ervoor zorgen dat het ingezamelde geld op een correcte manier gespendeerd werd. Een steun zodat je als individu niet alleen verantwoordelijk bent voor het inkomend en uitgaand geld. Een externe rekening die werd beheerd door mensen van het Belgisch Kinder Kanker Steunfonds. Het aanbod voor de ouders en het patiëntje: het verwezenlijken van laatste wensen/dromen. Iets wat wij alleen niet kunnen! Dit kwam er bij ons gewoon bij … niet te geloven dat dit kon!

Het is heel belangrijk dat alles correct verloopt als jij verantwoordelijk bent voor het binnenkomen van het geld. In een gesprek leer je elkaar kennen en maak je kennis met wat de mensen nog willen voor hun kind. Dit realiseren kan je niet alleen, het Belgisch Kinder Kanker Steunfonds maken dromen werkelijkheid!

Het Belgisch Kinder Kanker Steunfonds is een organisatie die zich inzet voor anderen, die aandacht heeft voor de strijd die moet geleverd worden, die eventjes de zon laten schijnen voor de patiëntjes en hun ouders, die meewerkt aan het organiseren van de eventuele laatste wensen voor het kind, die kleine en grotere zorgen op verschillende vlakken overneemt van de ouders, … het Belgisch Kinder Kanker Steunfonds is een fantastische organisatie met warme mensen die er zijn in moeilijke tijden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.