Getuigenis van Tim Gastmans, papa van Wout

In de lente van 2019 kregen we het zware nieuws te horen. Bij mijn zoon, Wout werd leukemie vastgesteld. We stonden aan de grond genageld. Zoveel angst, zoveel vragen, … We kwamen terecht in een totaal onbekende wereld van dokters, verplegers, onderzoeken, … Gelukkig werden we op alle vlakken geweldig ondersteund. Zowel de dokters als de verpleging deden en doen nog steeds hun uiterste best . Maar niet alleen op medisch vlak worden we heel goed verzorgd. Om voor kankerpatiëntjes het leed te verzachten zijn er verschillende vrijwilligers in de weer. In het ziekenhuis maakten we o.a. kennis met Moeke Mie. Zij creëerde, samen met tante Ingrid prachtige ‘muzikale’ mutsen voor Wout. Moeke Mie bracht ons ook in contact met het Belgisch Kinder Kanker Steunfonds.

Het Belgisch Kinder Kanker Steunfonds zorgde er voor dat het achterstallige bedrag van de zorgondersteuning werd rechtgezet. Ook zullen ze financiële hulp bieden bij het communiefeest van Wout. Bovendien steunen ze mij financiëel bij een gedeeltelijke renovatie van mijn huis.

Ik zou zeker het Belgisch Kinder Kanker Steunfonds aanbevelen aan andere ouders !!! Daar bestaat geen twijfel over !

Voor ons was het Belgisch Kinder Kanker Steunfonds een totaal onbekende. Het is onbeschrijflijk hoe zij, met hulp van zoveel vrijwilligers, de kankerpatiëntjes en hun familie een hart onder de riem steken. In deze moeilijke en zware periode zorgen zij onbaatzuchtig voor leuke momenten . Ze bieden zowel morele als materiële steun ! We werden door hen positief verrast !!! Hiervoor DANKJEWEL !!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *