Het verhaal van Ferre

Het is al jaren terug begonnen dat hij geregeld klaagde van buikpijnen ,regelmatig naar huisarts of kinderarts geweest. Zelfs opnames in het ziekenhuis maar nooit werd er iets gevonden.

Tot hij in oktober en november als 12 jarige meer en meer klachten kreeg van buikpijn. Tijdens een opname begin december in het ziekenhuis bleef hij maar overgeven. Na een aantal onderzoeken mochten we na 4 dagen weer naar huis met een nog even zieke Ferre. Terug thuis ging het van kwaad naar erger en begon hij bij het dagelijks overgeven ook zijn hoofd schuin te houden.

Terug naar het ziekenhuis, er werd een scan gedaan op 16 december 2015 en daar kregen we vreselijke nieuws te horen dat hij een hersentumor had. Toen heeft men op 18 december de tumor proberen te verwijderen met een 6 bange uren durende operatie tot gevolg . Na 14 dagen ziekenhuis mochten we met oud op nieuw naar huis . Maar de scan wees uit dat niet alles weg was.

Op 4 januari 2016 voor nabehandeling naar Leuven en daar kregen we te horen dat hij behandelingen kreeg van zeker 1 jaar. 10 chemo kuren een tweede operatie en 33 bestralingen. Ja dan verlies je de moed in je schoenen als je dat te horen krijgt.

Maar Ferre blijft knokken. Nu nog 2 chemo kuren en dan zijn we begin 2017 er hopelijk vanaf. Alleen nog de volgende scan afwachten en hopelijk dat het plekje verdwenen is dat er na de tweede operatie blijkbaar nog zat.

Zodat hij eindelijk eens positief nieuws krijgt om verder te gaan en er te blijven voor te vechten, want dat is niet altijd even gemakkelijk geweest.

Maar we blijven vechten en hopen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *