Wat is het weer zwaar

Dagboek van Annick, mama van Mathis –  6 november 2019

Wat even enkel ademhaling zou zijn… Draaide uit op een virus. Een virus waar ik de naam al niet meer van weet, maar o zo gevaarlijk. Zo gevaarlijk dat ze schrik hebben dat hij op intensieve zorg zou belanden… Mathis zit in quarantaine, maar ook wij als ouders mogen de kamer niet verlaten (nieuwe regels….).
Aan mijn kleine ukkie zie je, raar maar waar, niets. Hij speelt gewoon vrolijk verder.
Ik droom ervan om mijn kind terug in zijn eigen bedje te kunnen leggen. ’s morgens samen op te staan. Samen in de zetel boekjes te lezen.
Hem mee naar huis te kunnen nemen. Hopelijk kan ik dit binnen enkele weken (jaja, niet dagen maar weken)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *