Wout speelt live accordeon tvv onze vereniging

Wout is een kind dat bij onze vereniging aangemeld is en waarvan de papa vrijwilliger en ambassadeur van onze vereniging is. Wout neemt het mooie initiatief om ten voordele van het Belgisch Kinder Kanker Steunfonds liedjes op aanvraag te spelen op zijn accordeon.

Wout is ondertussen 12 jaar. Maar hoe begon het allemaal?

Wanneer Wout zijn overgrootmoeder 80 jaar werd kwam er iemand voor haar optreden met een accordeon. Wout was op dat moment 4 jaar. Hij was meteen weg van het instrument. 2 jaar nadien begon Wout zelf het instrument te bespelen.

Zijn leerkracht Ludo Mariën is een gerenommeerd accordeonist. Wout heeft al enorm veel podiumervaring. Zo was hij te zien bij Little Big Shots, De Warmste Week in Kortrijk die hij mocht afsluiten, en Iedereen Beroemd.

Jammer genoeg kreeg hij te horen dat hij Leukemie heeft. Gelukkig is Wout een echte vechter, en fleurt zijn muziek hem enorm op. Zijn overgrootmoeder is er nu niet meer, maar toch is zijn fascinatie voor dit instrument gebleven.

Wout zet zich heel graag in om zijn steuntje bij te dragen aan een goed doel. Vorig jaar was dit KIKOV-Leuven, en dit jaar doet hij dit voor het BKKS, die hem en zijn gezin ook steunen.

Hoe kan ik een liedje aanvragen?

* Kies een liedje uit de bijgevoegde lijst
* Stort een vrije bijdrage op BE19 0016 4017 4212
* Zet als begunstigde ‘Belgische Kinder Kanker Steunfonds’
* Zet als mededeling jouw song naar keuze
* Doe dit voor maandag 14 december

De livestream wordt opgenomen zodat degene die de dag zelf niet live kunnen kijken, achteraf opnieuw kunnen bekijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.